Register LogIn

VERKOPEN ALS EIGENAAR

ZONDER MAKELAAR

Wilt u zonder makelaar uw beleggingspand presenteren aan 45.000 vastgoedbeleggers? U levert kerngegevens en foto's aan, wij maken een aantrekkelijke listing en presenteren het aanbod aan ons netwerk. U ontvangt de leads voor verdere opvolging. U betaalt een eenmalig advertentietarief van € 1.250,- te vermeerderen met btw per onroerende zaak. U betaalt géén courtage.

MET MAKELAAR

Wilt u een makelaar inschakelen voor advies en begeleiding? De verkoopbegeleiding voor eigenaren van een beleggingspand bestaat uit vier fases:

Waardebepaling
Fase 1: Waardebepaling
Indien u overweegt uw beleggingspand te verkopen maken wij op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.
Fase 2: Opdracht tot begeleiding verkoop en opmaken verkoopdossier
Na overeenstemming met betrekking tot de vraag- en laatprijs geeft u een bij Beleggingspanden.nl aangesloten makelaar de opdracht tot begeleiding bij verkoop. De makelaar zal contact met u opnemen omtrent een opname en opmaken van het verkoopdossier. 
Opdracht tot begeleiding verkoop en opmaken verkoopdossier
Verkoop
Fase 3: Verkoop
Op basis van het verkoopdossier wordt uw pand middels een mailing bij ruim 43.000 vastgoedbeleggers onder de aandacht gebracht. Naast de mailing worden beleggers met een passend zoekprofiel één op één benaderd. Bij concrete interesse wordt een potentiële koper voorzien van het volledige verkoopdossier. U wordt geadviseerd in de onderhandeling om tot prijsovereenstemming te komen.
Fase 4: Finaliseren verkoop
Op basis van de prijsovereenstemming wordt een koopovereenkomst opgemaakt. Op basis van de koopovereenkomst zal de akte van levering passeren bij de geselecteerde notaris. 
Finaliseren verkoop
DIENSTEN VOOR MAKELAARS

Wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 45.000 vastgoedbeleggers? U levert een brochure, foto's en plattegronden aan, wij maken een aantrekkelijke listing en presenteren het aanbod aan ons netwerk. U ontvangt de leads en verzorgd de verdere begeleiding voor uw opdrachtgever.

  • Standaard tarief = € 1.250,- exclusief btw per onroerende zaak.
  • Voor vastgoed tot € 250.000,- k.k. geldt een tijdelijke actieprijs van € 199,- exclusief btw per onroerende zaak.
ADVERTEREN

Heeft u interesse om uw product of dienst te adverteren op de Beleggingspanden.nl website en/of in de nieuw aanbod nieuwsbrief? Neem contact op met adverteren@beleggingspanden.nl.

Start now
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙