Register LogIn
For sale
Gallery
Property Features
Asking price
€ 495.000
LFA
309 m2
Ownership status
Volledig eigendom
Construction year
ca. 1905 (bron BAG)
CONTACT

Langstraat 47 47A T/M 47F

Wijhe, Nederland

* required fields
Property Features
Asking price
€ 495.000
LFA
309 m2
Ownership status
Volledig eigendom
Construction year
ca. 1905 (bron BAG)

Description

Aangeboden in de levendige winkelstraat van Wijhe: zes zelfstandige appartementen en een reeds verhuurde winkel. Ideaal moment voor het invullen van uw herinvesteringsreserve (HIR). Afname vóór 31-12-2021.

Kerngegevens: 

  • Koopsom: € 495.000,- k.k. 
  • Huuropbrengst winkelruimte: € 9.540,- per jaar, te vermeerderen met btw
  • Prognose huuropbrengst appartementen: € 55.460,- per jaar
  • Totale huuropbrengst winkel en appartementen: € 65.000,- per jaar, deels te vermeerderen met btw

Aan de Langstraat wordt u de mogelijkheid geboden voor de herontwikkeling van zes zelfstandige appartementen en een commerciële ruimte.

De omgevingsvergunning voor de herontwikkeling is onherroepelijk en de leges zijn reeds betaald dus u kunt nagenoeg direct starten. 

De sfeervolle appartementen en het trappenhuis zijn voorzien van veel glaswerk waardoor een frisse uitstraling gerealiseerde wordt. Het appartement in het souterrain beschikt over een eigen directe toegang en de overige appartementen zijn bereikbaar via het centrale trappenhuis aan de achterzijde.

Appartementen

In het souterrain bevindt zich een appartement van circa 41 m². Het appartement op de begane grond heeft een oppervlak van circa 55 m². De appartementen op de eerste verdieping hebben een oppervlak van circa 49 m² en de appartementen op de tweede verdieping hebben een oppervlak van circa 32 m² en circa 30 m². 

De appartementen in het souterrain en op de begane grond hebben een eigen terras van circa 18 m². Aan de achterzijde is een gezamenlijk buitenterrein waarop eventueel buitenbergingen gerealiseerd kunnen worden. De appartementen op de 1e verdieping hebben een balkon van circa 9 m² en op de tweede verdieping beschikken de appartementen over een balkon van circa 7 m².

Winkelruimte

De winkelruimte op de begane grond heeft een oppervlak van circa 80 m² en is recent verhuurd met 5+5 jarige huurovereenkomst.

Wijhe

Wijhe beschikt over een sfeervol oud centrum met een actieve middenstand en is prachtig gelegen aan de IJssel. De Hanzesteden Zwolle en Deventer bevinden zich op circa 10 en 12 kilometer. Daarnaast beschikt Wijhe over een eigen station en busverbindingen.

Het geheel wordt geleverd “as is – where is”. Dit betekent dat de verkoper geen aansprakelijkheid aanvaardt in relatie tot fiscale, bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke staat van het verkochte in de ruimste zin van het woord.

Additional information

Algemeen:
Gemeente Olst-Wijhe
Internet: www.olst-wijhe.nl
Inwoners: ca. 18.000
Oppervlakte: ca. 118 km²

Cadastral information

Gemeente Wijhe, sectie F nummer 6279 (gesplitst tot 6613 A1 en A2)

Map

Langstraat 47 47A T/M 47F
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙