Sale and lease back, alle informatie en mogelijkheden verzameld op SaleLeaseBack.nl.


Kijk ook eens op Beleggingspanden.nl
Actueel vraag en aanbod van Beleggingspanden op Internet!

Curaçao, Jan Thiel


Curaçao
Curaçao, Jan Thiel

Rendementsberekening Rendementsberekening

Aanvraag taxatie

Google Maps

Toevoegen aan mijn portefeuille

Mijn portefeuille

Aanvraag financieringsinformatie

Vastgoed verhuur en beheer

Aankoopbegeleiding

Adres Jan Thiel
Willemstad
Provincie Curaçao
Land Curacao
Soort pand Woning / appartement
Koopsom € 130.000 K.K.
Laatste wijziging woensdag 10 februari 2016
Status Verkocht Verkocht
Verzoek
Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Saleleaseback.nl kan geschieden.
Beschrijving

Het project Villa Croatia
Villa Croatia betreft een in een mediterrane stijl ontwikkeld project bestaande uit 2, onder architectuur te realiseren, vrijstaande villa’s met elk 6 condominia/luxe appartementen, van ieder circa 95 m2.

Reeds 6 appartementen verkocht onder voorbehoud!

Croatie bouwconcept:
Het ontwerp is gebaseerd op een veel toegepast concept in Croatie, gelegen in Zuid Europa aan de Adriatische Zee. Kenmerkend voor dit concept is aan de ene kant de compactheid en aan de andere kant de ruimtelijke beleving. Door te werken met extra plafondhoogte wordt deze beleving kracht bijgezet. De L-Vormige woonkamer met open keuken draagt bij aan een versterking van het diagonaal effect. Dit effect brengt met zich mee dat de ruimte als bijzonder royaal wordt ervaren. Daarnaast beschikt ieder appartement over 2 royale 2- persoons slaapkamers. De porche van ruim formaat met openslaande deuren draagt ertoe bij dat het ruimtelijk effect nog intenser wordt beleefd.

De appartementen worden gerealiseerd in de wijk Jan Thiel.
Jan Thiel Baai staat vooral bekend om de goede duikmogelijkheden. De kleine plaats is vernoemd naar de baai waaraan hij ligt. Het is een gewoonte op het eiland om het gebied om de baai dezelfde naam te geven. De omgeving is erg tropisch, met palmbomen en cactussen. De plaats is de broedplaats van de fregatvogel en er komen ook veel flamingo's in het gebied. Deze laatste vogels zijn vooral te vinden op de zoutpannen.
De Jan Thiel Baai is het enige strand op Curaçao dat voor een groot deel is aangelegd door mensen. Het strand bestaat uit okerkleurig fijn zand waar bijna geen kiezelsteentjes of schelpen te vinden zijn. Je kan hier heerlijk loungen onder een palmboom en genieten van het mooie uitzicht van de open baai. Het strand van Jan Thiel Baai is echt een familiestrand en dus geschikt voor jong en oud.

Prijzen en eigen gereserveerde parkeerplaats in eigendom:
€ 130.000,- (inclusief makelaarscourtage, exclusief kosten notaris etc) voor de basisuitvoering. Een eigen parkeerplaats kost € 2.500,-.De verwachte start van de bouw is eind 2015.

Pandinformatie
 
Vloeroppervlakte 95 m2

Indeling Villa's:
De villa bestaat elk uit 2 appartementen op de begane grond met een daarbij behorende tuin, 2 appartementen op de eerste verdieping en 2 penthouses, met extra plafondhoogte op de 2e verdieping.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed
   
Contractinformatie
 
Huurgegevens

Prognose vaste huur:
De verhuurmarkt op Curacao is bijzonder goed, zeker gezien de ligging in Jan Thiel. Een huuropbrengst bij permanente verhuur bedraagt circa € 1125,- per maand. Op jaarbasis betekent dit een huuropbrengst van € 13.500,--. Uitgaande van een investering van € 140.000,-- inclusief de kosten koper is het dus heel goed mogelijk een rendement te behalen van bijna 10%.

Prognose vakantie huur
In de vakantieverhuur is een huuropbrengst van € 600,-- per week realiseerbaar. Uitgaande van een reëel bezettingspercentage van 75% op jaarbasis en circa 10% exploitatiekosten zoals beheer etc. is een reële huuropbrengst van € 21.000,- per jaar mogelijk. Dat betekent een rendement van 15% waarbij de investeerder zelf nog de mogelijkheid heeft om circa 12 weken per jaar gebruik te maken van dit beleggingsobject.

   
Investeringsprofiel
 
Koopsom € 130.000 K.K.
   
Pandinformatie
 
Aanvullende informatie

   
Contact
 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site          

Foto's
   
Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

Curaçao, Jan Thiel
 Vergroten

   


Vergelijkbaar aanbod:
Den HaagDen Haag
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7810 km
Den HaagDen Haag
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7812 km
Hoogvliet RotterdamHoogvliet Rotterdam
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7813 km
RijswijkRijswijk
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7814 km
Den HaagDen Haag
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7814 km
RoosendaalRoosendaal
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7818 km

 
17 sep 2020
Nieuw aanbod | Listing voor EUR 199,- op Beleggingspanden.nl . Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden, mutati...
11 sep 2020
Nieuw aanbod en mutaties op Beleggingspanden.nl. Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en muta...
4 sep 2020
11 nieuwe beleggingspanden en 4 mutaties | Beleggingspanden.nl. Geachte belegger, Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nie...
27 aug 2020
Nieuw aangeboden panden en mutatie | Beleggingspanden.nl. Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en muta...
HOME  ::  AANBOD  ::  VRAAG  ::  PLAATSEN  ::  CONTACT
SaleLeaseBack.nl © 2007 - 2020
Disclaimer | Sitemap | Plaatsen