Sale and lease back, alle informatie en mogelijkheden verzameld op SaleLeaseBack.nl.


Kijk ook eens op Beleggingspanden.nl
Actueel vraag en aanbod van Beleggingspanden op Internet!

Beleggingspand(en) verkopen via Beleggingspanden.nl


VERKOPEN ALS EIGENAAR:

De verkoopbegeleiding voor eigenaren van een beleggingspand bestaat uit vier fases:

Fase 1: Waardebepaling
Indien u overweegt uw beleggingspand te verkopen maken wij op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

Fase 2: Opdracht tot begeleiding verkoop en opmaken verkoopdossier
Na overeenstemming met betrekking tot de vraag- en laatprijs geeft u een bij Beleggingspanden.nl aangesloten makelaar de opdracht tot begeleiding bij verkoop. De makelaar zal contact met u opnemen omtrent een opname en opmaken van het verkoopdossier. 

Fase 3: Verkoop
Op basis van het verkoopdossier wordt uw pand middels een mailing bij ruim 44.000 vastgoedbeleggers onder de aandacht gebracht. Naast de mailing worden beleggers met een passend zoekprofiel één op één benaderd. Bij concrete interesse wordt een potentiële koper voorzien van het volledige verkoopdossier. U wordt geadviseerd in de onderhandeling om tot prijsovereenstemming te komen.

Fase 4: Finaliseren verkoop
Op basis van de prijsovereenstemming wordt een koopovereenkomst opgemaakt. Op basis van de koopovereenkomst zal de akte van levering passeren bij de geselecteerde notaris. 

DIENSTEN VOOR MAKELAARS:

Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 44.000 vastgoedbeleggers?
Bij een samenwerking wordt op basis van uw verkoopbrochure een pandpresentatie opgesteld die u ter goedkeuring ontvangt. Na uw goedkeuring wordt de pandpresentatie online geplaatst en middels een mailing bij de beleggers onder de aandacht gebracht. Naast de mailing worden beleggers met een passend zoekprofiel één op één benaderd. Bij concrete interesse wordt een potentiële koper doorgestuurd naar uw kantoor voor de verdere afhandeling.

Het is mogelijk om uw beleggingsaanbod op basis van twee manieren via ons platform te adverteren:

  1. Samenwerking: bij verkoop staat u 40% van uw courtage af (met een minimum van € 1.000,- te vermeerderen met btw). 
  2. Adverteren: eenmalig advertentietarief van € 1.250,- te vermeerderen met btw per pand, géén courtage.

AANKOOP VAN BELEGGINGSPANDEN: 

Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van beleggingsvastgoed. Vastgoedeigenaren kiezen er echter soms voor om hun beleggingspand enkel bij een paar partijen aan te bieden. Dit is mogelijk via de pagina ‘zoekopdrachten’ op deze website. Wilt u uw zoekprofiel ook op deze pagina presenteren? Registreer hier uw zoekopdracht. Deze opdracht is op basis van ‘no cure no pay’ en u betaalt slechts 1% courtage, met een minimum van € 2.500,- (te vermeerderen met btw) bij aankoop.

ADVERTEREN: 

Heeft u interesse om uw product of dienst te adverteren op de Beleggingspanden.nl website en/of in de nieuw aanbod nieuwsbrief? Neem contact op met marketing@beleggingspanden.nl.

 
17 sep 2020
Nieuw aanbod | Listing voor EUR 199,- op Beleggingspanden.nl . Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden, mutati...
11 sep 2020
Nieuw aanbod en mutaties op Beleggingspanden.nl. Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en muta...
4 sep 2020
11 nieuwe beleggingspanden en 4 mutaties | Beleggingspanden.nl. Geachte belegger, Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nie...
27 aug 2020
Nieuw aangeboden panden en mutatie | Beleggingspanden.nl. Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en muta...
HOME  ::  AANBOD  ::  VRAAG  ::  PLAATSEN  ::  CONTACT
SaleLeaseBack.nl © 2007 - 2020
Disclaimer | Sitemap | Plaatsen