Sale and lease back, alle informatie en mogelijkheden verzameld op SaleLeaseBack.nl.


Kijk ook eens op Beleggingspanden.nl
Actueel vraag en aanbod van Beleggingspanden op Internet!

Gratis kaarten vastgoedcongres 29 oktober - Novotel


Op 29 oktober 2014 organiseert Vastgoedvergelijker.nl een gratis* toegankelijk congres waarover wij u graag informeren. Het congres heeft als doel particuliere en semi-professionele beleggers te informeren over verschillende vastgoedmarkten en heeft meerdere sprekers die hun visie op vastgoed vrijgeven. Niet het vastgoedfonds staat centraal maar juist de vastgoed categorie waarin deze partijen beleggen. Want de grote vraag is: Waarom kiezen deze partijen voor specifiek deze categorie? Wat zijn de vooruitzichten? Welke kansen liggen er?

Op dit gratis* toegankelijke congres praten vier gerenommeerde aanbieders u tot in detail bij over de kansen in de vastgoedmarkt.

Het congres vindt plaats op 29 oktober 2014 , in het Novotel Amsterdam (nabij Amsterdam RAI).Locatie

Het congres zal plaatsvinden in het Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10 te Amsterdam, vlakbij het RAI Congrescentrum en het WTC. Het RAI treinstation ligt op slechts korte loopafstand. Daarnaast is er een ruime (betaalde) parkeergelegenheid.

Inschrijven

U kunt zich gratis* inschrijven voor dit congres, er zijn echter maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Stuur uw naam, adres, telefoonnummer en email naar info@vastgoedvergelijker.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk uw reserveringsnummer.

Het congres heeft als mediapartners Beleggingspanden.nl en Analist.nl

*de entree van het congres is gratis, echter wanneer er niet 48-uur van tevoren wordt afgemeld bij eventuele verhindering dan brengen wij €25 exclusief btw aan administratiekosten in rekening.

 
27 aug 2019
Nieuw aanbod en mutaties op Beleggingspanden.nl. Geachte belegger, Vandaag mogen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieu...
23 aug 2019
Verkocht in week 34. Deze week (week 34) zijn de onderstaande beleggingspanden middels het Beleggingspanden.nl platfor...
5 aug 2019
Sale and lease back in de media. Van de week trok het artikel "...
5 aug 2019
Nieuw aanbod en mutaties | Beleggingspanden.nl. Vandaag informeren wij u vrijblijvend over de volgende nieuwe beleggingspanden zoals wij deze rec...
HOME  ::  AANBOD  ::  VRAAG  ::  PLAATSEN  ::  CONTACT
SaleLeaseBack.nl © 2007 - 2019
Disclaimer | Sitemap | Plaatsen