Sale and lease back, alle informatie en mogelijkheden verzameld op SaleLeaseBack.nl.


Kijk ook eens op Beleggingspanden.nl
Actueel vraag en aanbod van Beleggingspanden op Internet!

Beleggingspanden Amsterdam


Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed. Door het online plaatsen van een gratis zoekopdracht, houden wij de vastgoedmarkt vrijblijvend voor u in de gaten. U kunt natuurlijk ook zelf uw beleggingspand aanbieden.

Online beleggingspanden bekijken in Amsterdam en omgeving?

Ga direct naar het aanbod voor beleggingspanden in Amsterdam (Noord-Holland). U kunt selecteren op huursom, koopsom, factor en status van het beleggingspand.

Wat Beleggingspanden o.a. voor u kan betekenen

Als verkoper van een beleggingspand krijgt u volledige begeleiding tot aan de notaris. Als courtage berekenen we slechts 1%, met een minimum van €2.500,- (excl. btw). Op zoek naar een specifiek beleggingspand? Vul dan geheel vrijblijvend het online ‘zoekopdrachtformulier’ (link naar zoekopdrachten pagina) in. Natuurlijk op basis van ‘no cure no pay’ en het formulier hoeft u maar één keer in te vullen.

ü Plaats gratis een beleggingspand(en)- zoekopdracht
ü Vrijblijvend contact met onze financieringspartner
ü Actueel aanbod van ruim 1.600 beleggingsobjecten door heel Nederland

Vastgoedadviseur of makelaar in Amsterdam (en omgeving)?

Als makelaar of adviseur kunnen wij uw beleggingspanden, op ‘no cure no pay’ basis, plaatsen op Beleggingspanden.nl. Geeft u echter de voorkeur aan plaatsing van aanbod op advertentiebasis dan berekenen wij een eenmalige advertentietarief van € 950,- (excl. btw). In beide gevallen wordt uw beleggingsaanbod geplaatst op Beleggingspanden.nl waarna wij de leads aan u door zullen sturen ter verdere opvolging. Ook worden de beleggingspanden meegenomen op de mailing met een bereik van ruim 29.000 vastgoedbeleggers. Vraag naar de verdere mogelijkheden voor uw beleggingspand(en).

Beleggingspand in Amsterdam aanbieden

Wenst u direct een beleggingspand in Amsterdam aan te bieden? Plaats direct uw aanbod door in te loggen op uw eigen Beleggingspanden.nl account. Nog geen account? Meld u dan vandaag nog aan. Uiteraard kunt u ook de gehele aanmelding aan ons uitbesteden. Neemt u dan contact op met het kantoor via de onderstaande gegevens:

Tel: +31 (0)30-225.31.12 (kantoor)
Tel: +31 (0)30-300.32.27 (ondersteuning)
Fax: +31 (0)30-225.80.23
Email: info@beleggingspanden.nl

 
27 aug 2019
Nieuw aanbod en mutaties op Beleggingspanden.nl. Geachte belegger, Vandaag mogen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieu...
23 aug 2019
Verkocht in week 34. Deze week (week 34) zijn de onderstaande beleggingspanden middels het Beleggingspanden.nl platfor...
5 aug 2019
Sale and lease back in de media. Van de week trok het artikel "...
5 aug 2019
Nieuw aanbod en mutaties | Beleggingspanden.nl. Vandaag informeren wij u vrijblijvend over de volgende nieuwe beleggingspanden zoals wij deze rec...
HOME  ::  AANBOD  ::  VRAAG  ::  PLAATSEN  ::  CONTACT
SaleLeaseBack.nl © 2007 - 2019
Disclaimer | Sitemap | Plaatsen