Sale and lease back, alle informatie en mogelijkheden verzameld op SaleLeaseBack.nl.


Kijk ook eens op Beleggingspanden.nl
Actueel vraag en aanbod van Beleggingspanden op Internet!

Dominium Blockchain


Dominium is het eerste mondiale vastgoed platform op het blockchain aan het ontwikkelen. Het platform wordt ontwikkeld door Munte Immobilien (MI) en Max Property Group (MPG) en Dominium B.V., met KvK nummer 65570391, is op 14 maart 2016 opgericht.

Munte Immobilien is al sinds 1833, dus bijna 200 jaar, een bedrijf en Max Property Group is een collectief van vastgoed professionals met decennialange ervaring in vastgoedontwikkeling, vastgoedfinanciering, en vastgoedbeheer waaronder ook de verhuur. De groep heeft vastgoedportefeuilles van enkele honderden miljoenen onder beheer in zowel Nederland, Engeland en Duitsland.

Dominium wordt ontwikkeld als een platform om de dienstverlening aan de bestaande klanten van MI en MPG te verbeteren omdat wij bekende zwakke punten in de vastgoedmarkt hebben geïdentificeerd. Met behulp van derde generatie blockchaintechnologie wordt hierdoor een ​​van de meest gevestigde en verouderde industrieën ter wereld gemoderniseerd.

Dominium is een ​​internationaal platform waarop reguleringsdocumentatie voor vastgoedfinanciering wordt gestandaardiseerd en waar activiteiten zoals vastgoedverkoop, vastgoedverhuur en vastgoedbeheer op het blockchain worden geplaatst, waardoor alle historische transacties betreffende vastgoed volledig transparant worden.


Voor meer informatie twijfel niet om onze website te bezoeken en de White Paper en Presentatie te downloaden. U kunt ons ook altijd bellen op +31 764 0518 of op bezoek komen op ons hoofdkantoor aan de Brielselaan 85, 3081 AB te Rotterdam.

 
27 aug 2019
Nieuw aanbod en mutaties op Beleggingspanden.nl. Geachte belegger, Vandaag mogen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieu...
23 aug 2019
Verkocht in week 34. Deze week (week 34) zijn de onderstaande beleggingspanden middels het Beleggingspanden.nl platfor...
5 aug 2019
Sale and lease back in de media. Van de week trok het artikel "...
5 aug 2019
Nieuw aanbod en mutaties | Beleggingspanden.nl. Vandaag informeren wij u vrijblijvend over de volgende nieuwe beleggingspanden zoals wij deze rec...
HOME  ::  AANBOD  ::  VRAAG  ::  PLAATSEN  ::  CONTACT
SaleLeaseBack.nl © 2007 - 2019
Disclaimer | Sitemap | Plaatsen