Sale and lease back, alle informatie en mogelijkheden verzameld op SaleLeaseBack.nl.


Kijk ook eens op Beleggingspanden.nl
Actueel vraag en aanbod van Beleggingspanden op Internet!

DamBorg


Wilt u uw pand verkopen?

Bij DamBorg houden we ons bezig met het renoveren van panden en het investeren in beleggingspanden. Vanuit deze gedachte kopen we panden en portefeuilles rechtstreeks van particulieren en bedrijven. Hierbij hanteren we een lange beleggingshorizon, waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijs. Wij vinden het belangrijk om het karakteristieke karakter van een pand te behouden of waar mogelijk te herstellen, met respect voor de directe woonomgeving en de eventuele huurders. Ons doel? Een duurzame en hoogwaardige woningportefeuille opbouwen, die volledig is afgestemd op de behoefte van de markt.

 

Onze werkwijze:
Voor een gratis en vrijblijvend bod op uw pand, vult u het aanvraagformulier in. Vervolgens wordt er binnen 24 uur (of 1 werkdag indien weekend) contact met u opgenomen. In sommige gevallen is een bezichtiging of aanvullende informatie gewenst of noodzakelijk.

1. Spreek af met onze specialist
U kunt een afspraak maken met één van onze vastgoedspecialisten. Wij komen dan geheel kosteloos en vrijblijvend uw pand of woning bekijken. Bij interesse sturen wij u vervolgens een passend en vrijblijvend voorstel.

2. Geef akkoord op de overeenkomst
Bent u akkoord met ons voorstel? Dan ontvangt u na overleg van onze notaris een conceptversie van de koopovereenkomst. U heeft uitgebreid de tijd om deze te lezen en te overwegen. Bij overeenstemming maken we een afspraak om samen de koopovereenkomst te ondertekenen. Onze koopovereenkomsten worden opgesteld door het Buma Algera notariaat.

3. Geniet van uw keuze
Na ondertekening bij de notaris is uw pand verkocht en heeft u direct zekerheid. Na de overdracht krijgt u meteen uw vermogen. Dan rest enkel nog het genieten van uw goede keuze.

Wilt u uw huis direct verkopen en wilt u weten wat uw pand waard is?
Vraag dan HIER een vrijblijvend bod aan. Zo weet u snel waar u aan toe bent. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-261 57 32.

 
20 jun 2019
Nieuw aanbod en mutaties | Beleggingspanden.nl. Geachte belegger, Vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nie...
17 mei 2019
Nieuw aanbod | Beleggingspanden.nl. Geachte belegger, Vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande, ni...
9 apr 2019
Nieuw aanbod en mutaties op Beleggingspanden.nl. Vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande, nieuw aangemelde beleggingspan...
6 mrt 2019
Nieuw aangeboden beleggingspanden. Geachte belegger, Vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de volgende nieuw aa...
HOME  ::  AANBOD  ::  VRAAG  ::  PLAATSEN  ::  CONTACT
SaleLeaseBack.nl © 2007 - 2019
Disclaimer | Sitemap | Plaatsen